Bicikletat sfidojnë borën në -20 gradë Celsius

Kliko per me shume info

skiiiiPërderisa në shumë vende në botë i ftohti dhe bora ka vështirësuar qarkullimin me automjete, ka të atillë që biçikletën nuk e lënë anash as tashti.

Deri -20 gradë celsiusë ka arritur temperaturat e ata që përdorin biçikleta vazhdimisht, prapë kanë dal me to.

Kliko per me shume info

Mund të thoni kanë rrugët e pastruara, por, fotografitë që do shihni më poshtë e thonë të kundërtën.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here