Ja si e flet shqipen italiani që di 25 gjuhë të huaja

Kliko per me shume info

Personat qe flasin dhe të kuptojnë një numër të madh të gjuhëve, përkatësisht të ashtuquajturat poliglot, vlerësohen shumë në botë.

Një prej tyre është edhe italiani, Emanuel Marini, i cili flet 25 gjuhë të ndryshme të botës.
Përveç gjuhës amë italiane, Marini flet edhe shqip, rusisht, suedisht, portugalisht, bullgarisht, rumanisht dhe shumë gjuhë të tjera.
Disa prej gjuhëve nuk i flet rrjedhshëm, por pa problem mund të gjendet në ato vende përkatëse dhe të kuptoj se çfarë po ndodhte përreth tij.
Në listë përfshihet edhe gjuhën shqipe.

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here