Vendet më të lira e më të kushtueshme për të jetuar

Kliko per me shume info

jetesa119 vende janë përfshirë në një studim për të parë se në cilat prej tyre mund të jetosh me shpenzime më të vogla dhe në cilat duhet të kesh më shumë para. Konkretisht, pesë vendet ku çmimet janë më të ulëta janë ato të Azisë dhe Afrikës së Veriut si India, nepali, Pakistani, Tunizia dhe Algjeria. Ndërkaq, pesë vendet ku ka gjasa që tu boshatisen llogaritë bankare shumë shpejt janë Zvicra, Norvegjia, Venezuela, Islanda dhe Danimarka.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here