Ambasadori Lu në Shkodër, inspekton projektin për regjistrimet dixhitale në Gjykatë

Kliko per me shume info

AMBASADORI LUAmbasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Donald Lu zhvilloi sot një vizitë në qytetin e Shkodrës.

Ambasadori Lu u takua me përfaqësues të projektit të Regjistrimeve Audio Dixhitale, për të mësuar më shumë mbi punën e tyre në Shkodër.

Kliko per me shume info

Ky projekt, i financuar nga USAID/Albania, po prezanton mënyra për të rritur efikasitetin dhe transparencën në sallat e gjyqeve nëpërmjet futjes së kapaciteteve për inçizime audio dixhitale për gjykatat shqiptare.

Kjo teknologji përfaqëson një ndryshim në mënyrën se si zhvillohen dhe shqyrtohen proceset, si dhe promovon më shumë profesionalizëm dhe sjellje etike në sallën e gjyqit.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here