Teknologji

Yahoo prezanton aplikacionin për video-mesazhe

google-aplikacionetLiveText është shërbimi më i ri dhe unik i Yahoo, i cili ua mundëson përdoruesve që të shkëmbejnë video-mesazhe me njëri-tjetrin. Shërbimi është thënë se tani është në dispozicion në tërë botën.

“Sot, ne jemi duke e lansuar Livetext nëpër botë, kështu që nuk ka rëndësi se ku jeni apo çfarë gjuhe flisni, ju mund të dërgoni video-tekst.

Sipas Yahoo, shërbimi mund të shkarkohet tani në të dyja platformat më të mëdha mobile, përkatësisht në Apple iOS dhe Google Android.

loading...
Tags

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close