Lajmi Fundit
Lajmi i Fundit, Lajme Shqip, Gazeta, Informacione nga Shqiperia

Llalla firmos rokadë në prokurori, ndryshojnë shefat e Task Force

prokuroria-bushi-nokaKryeprokurori Adriatik Llalla ndryshon shefi i task-forcës antikorrupsion në prokruorine e Tiranës.

Sipas Llallës në krye të task-forcës në Tiranë u komandu prokruori Ndini

Tavani njehrazi kryetar i shoqatës së prokurorëve dhe një nga prokurorët e shumë dosjeve të njohura penale, si ajo e Rezart Taçit, Spiro KSerës apo edhe dosjen e bankës pas largimit të prokurorit të çështjes në Vlorë.

Prokurori Tavani u komandu në vend të prokurores Deniona Katro e cila mbi 2 vite mbante postin e shefës së task-forcës në prokurorin e Tiranës.

Katro, sipas urdhërit të Llallës, do të drejtoj njësin e task-forcës kundër krimit ekonpmik dhe korrupsionit në prokurorin e Durrësit.

Me urdhër të kryeprokurorit Llalla, zv/drejtuesi i prokurorisë së Tiranës SHpëtim Kurti u lirua nga kjo detyrë, duke komanduar në vend të tij, prokuroren Mirela Mertiri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.