Soft

Gruaja që fjeti me 10 mijë burra rrëfehet: Ja ç’kërkojnë ata në të vërtetë

Ajo eshte e famshme sepse e ka deklaruar publikisht eksperiencen e saj te pazakonte.

Gwyneth Montenegro, 39 vjeç punonte si prostitutë që nga mosha 21 vjeçare, kur asaj i ishin ofruar para në shkëmbim të marrëdhënieve seksuale.

Tashmë, pasi kanë kaluar mjaft vite dhe ajo i ka dhënë fund këtij biznesi, ka vendosur që të botojë një libër dhe të ndihmojë femrat në gjetjen e vetes së tyre përballë meshkujve.

Shumica e meshkujve nuk e duan seksin e çuditshëm. Përqindja e atyre që e duan këtë lloj të seksit është shumë e vogël.

Unë kam punuar në këtë industri për 12 vite, pra, për një kohë të gjatë. Shumica e meshkujve duan vetëm seks normal”, shprehet Gwyneth.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close