Soft

Më thuaj si e shtrydh pastën e dhëmbëve të të tregoj personalitetin që ke!

Sipas psikologëve, 40% e veprimeve tona nuk i bëjmë me vetëdije, por na janë kthyer në zakone. Ndonjëherë, ato veprime që konsiderojmë si të parëndësishme, janë ato që zbulojnë shumë për personalitetin tonë. Njëra prej këtyre veprimeve e që thotë shumë për personalitetin, është edhe mënyra si e shtrydhim pastën e dhëmbëve.

A e gjeni veten më poshtë në opsionet më poshtë?

Ju e shtrydhni dhe e rrokullisni atë poshtë

Ju jeni një person shumë i kujdesshëm dhe i pastër. Ju jeni një perfeksionist dhe nuk ju pëlqen të humbisni asgjë në mënyrë që të përdorni të gjitha burimet që keni në maksimum. Shtëpia juaj është gjithmonë e pastër dhe jeta juaj është shumë e organizuar.

E shtrydh pastën e dhëmbëve në mes

Ju jeni një person realist dhe aktiv, por zakonisht jeni paksa i nxituar. Ju nuk jeni individi më i ndjeshëm dhe ju nuk jeni shumë i organizuar, por nëse hasni një sfidë, jeni të aftë për të tërhequr veten dhe ta zgjidhni atë. Ju dini sesi ta balanconi jetën tuaj dhe jeni emocionalisht të qëndrueshëm.

E shtrydh pastën e dhëmbëve tek koka

Ju jeni shumë kokëfortë dhe jeni në gjendje të bëni shumë për të marrë atë që dëshironi dhe për të arritur qëllimet tuaja. Jeni të prirur për të qenë pak pesimist, por këshillohet të mos i besoni shumë njerëzve. E doni shumë veten dhe kjo është dicka e mirë, deri në pikën që filloni të jeni egoist dhe të përdorni njerëz të tjerë për qëllimet tuaja.

E mbani pastën e dhëmbëve të drejtë, pa asnjë shtypje

Ju jeni një ëndërrimtar dhe jeni një person artistik. Jeni të ndjeshëm, të butë, të vëmendshëm dhe tolerues. Në të njëjtën kohë, mund të jesh shumë i drejtpërdrejtë dhe bujar. Ju gjithmonë keni shumë mendime dhe ide dhe jeni të gatshëm t’i shpërndani me të tjerët.

Pastën e dhëmbëve e ke shtypur gjithandej

Ju keni mundësinë ta shihni botën në një pikë të ndryshme nga shumica, jeni shumë artistik dhe kreativ. Ju mund ta gjeni bukurinë kudo. Mund të jetë e vështirë për ju që të jeni të përpiktë dhe të rregullt gjatë gjithë kohës dhe mund të keni një kohë të vështirë planifikimi, por jeni shumë optimist dhe mendjehapur.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close