Vlorë, Task-Forcë për masat e sigurisë në plazhe

Kliko per me shume info

Sot shfrytëzuesit e plazheve e kanë rifilluar aktivitetin, por duke zbatuar detyrimin e ligjor për të vendosur një roje të certifikuar për ndihmën e shpejtë.

Top channel ka vëzhguar disa plazhe në Vlorë, ku janë vendosur vrojtues, por në disa plazhe publike ata ende mungojnë. Vrojtuesit do të monitorohen nga prefektura e qarkut të Vlorës, e cila ka ngritur një Task Forcë të ndarë në tre grupe.

Kliko per me shume info

Çdo subjekt, i cili ka marrë me qera një plazh, e ka detyrim ligjor vendosjen e vëzhguesve të plazheve si dhe vendosjen e flamujve për të treguar detin me dallgë dhe motin e përkeqësuar.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here