Partia e Patozit do të futet në zgjedhje

Kliko per me shume info

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar padinë e Partisë Bashkimi Demokrat për të çregjistruar nga zgjedhjet e 30 qershorit Partinë Bindja Demokratike.

Rrëzimi u bë për shkak të moslegjitimitetit të padisë. Bashkimi Demokratik në ankimimin e tij argumentonte se vendim i kqz-së, cënon kushtet e barabarta në zgjedhje dhe ligjshmërinë e tyre.

Kliko per me shume info
loading...