Qeveria shpall të premten ditë zie kombëtare

Kliko per me shume info

Me vendim të Këshillit të Ministrave, dita e premte, datë 10 Maj 2019 shpallet ditë zie kombëtare, në nderim të nëntetares Zarife Hasaj, rënë në krye të detyrës gjatë misionit të saj jashtë vendit.

Sipas këtij vendimi, në të gjitha institucionet shtetërore, flamujt do të ulen në gjysmështizë dhe në orën 12.00, do të mbahet një minutë heshtje.

Kliko per me shume info
loading...