Shqipëria renditet e 4 në listën e vendeve me stresin më të lartë në botë

Kliko per me shume info

Sipas një studimi të kryer nga Electronics Weekly për vendet me stresin më të madhe më botë, Shqipëria është e renditur e katërta.

Sipas publikimeve në vend të parë e ka Greqia, duke vijuar më tej me Filipine dhe Tanzanin.

Kliko per me shume info

SHBA është në nivelin e stresit si Shqipëria, Irani dhe Sri Lanka.

Theksojmë që në raportin e publikuar nuk janë cilësuar arsyet se pse vendet kanë një renditje të tillë.

loading...