Ushqime të pasigurta dhe mungesë të kushteve higjeno-sanitare, AKU mbyll 5 subjekte

Kliko per me shume info

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Fier, pas një inspektimi nëpër biznese ka bërë të mundur konstatimin e disa shkeljeve në lidhje me sigurinë ushqimore.

Kështu pas konstatimit të mungesës së kushteve higjeno-sanitare dhe përveç kësaj nëpër subjekte janë vërejtur edhe ushqimë të pasigurta, është marrë vendimi që të mbyllen 5 subjekte që ofronin shërbime si “Fast Food.

Kliko per me shume info

AKU bën me dije se këto subjekte ishte hera e dytë që konstatohen me shkelje të tilla prandaj edhe është marrë një masë e tiullë për mbylljen e tyre.

loading...