19 vite kryetar bashkie, kush është rekordmeni i PS që kandidon sërish

Kliko per me shume info

Gëzim Topçiu do të pretendojë mandatin e gjashtë në krye të Bashkisë së Maliqit.

Topçiu e drejton Bashkinë e Maliqit që prej vitit 2 000.

Kliko per me shume info

Kush është Gëzim Topçiu

Gëzim Ali Topçiu ka lindur më 3 Janar 1967. Është i martuar me Znj.Filloreta Topçiu dhe ka dy fëmijë, Joriana dhe Raldo.

Ka kryer studimet e larta në Institutin e Lartë Bujqësor Korcë, në vitet 1986-1990. Ka përfunduar shkollën e Mesme Maliq në vitin 1986.

Ka punuar si specialist bujqësie në Ndërmarrjen e Kullotave Korçë në sektorët Vreshtas,Pojan, Liqenas, Moglicë në periudhën 1990-1995.

Ka patur biznes privat në periudhën 1995-2000.

Nga viti 2000 e në vazhdim Kryetar i Bashkisë Maliq, shkruan albeu.com

Karriera Politike:

Anëtar i Partisë Socialiste 1995
Kryetar i Partisë Socialiste Bashkia Maliq
Anëtar i Kryesisë të Partisë Socialiste të Rrethit Korçë
Sekretar i Partisë Socialiste të Rrethit Korçë
Trajnime:

Autonomia Vendore dhe Decentralizimi
Menaxhimi Financiar
Menaxhimi i Ujësjellës- Kanalizimeve

loading...