Tensione gjatë protestës tek policia e Tiranës, dhunohet Sahit Dollapi

Kliko per me shume info

Eshte tensionuar është situata edhe pranë drejtorisë së policisë së Tiranës, ku protestuesit kërkojnë të lirohet sekretari organizativ i PD-së Sait Dollapi.

Edhe këtu policia ka shpërndarë turmën duke përdorur autobotet me ujë apo edhe gazin lotsjellës.

Kliko per me shume info

Me heret PD ka njoftuar:

Sahit Dollapi u ndalua dhe u dhunua ne shkelje flagrante te ligjit. Pamjet tregojne se Sekretari Organizativ i PD nuk po kryente asnje veprim te dhunshem apo antiligjorr, por po mbrohej nga gazi helmues me maske antihelm, kur policia e ka agresuar.

Per situaten ka reaguar edhe presidenti i republikes Ilir Meta.

Reagim i Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta

Situata para Drejtorisë së Policisë është absurde. Sahit Dollapi duhet të shoqërohet për në spital për të marrë ndihmën e parë për lëndimet dhe jo të mbahet në polici.

loading...