Shfaqet djali me lëkurë ujku

Kliko per me shume info

Quhet Lukas Starr dhe jeton në Alaskë, SHBA.

I lindur më anomalinë “ gjigantizëm i nevusit kongjential”, 11 vjeçari ka pothuajse të gjithë prupin e tij të mbuluar nga shenja.

Kliko per me shume info

Por kjo nuk e ka ndaluar Lukasin nga aktivitetet fizike që ai bën.

“Mezi po pres të marr lejen e drejtimit dhe të marr pjesë në gara me makina”- tha 11 vjeçari.

Prindërit shprehen se shenjat nuk janë vetëm në pjesën e jashtme të trupit por ai gjithasht ka masa fluide në tru. Për këtë arsye, detyrohet të bëjë kontroll mjekësor çdo 3-6 muaj.

Sipas statistikave, kjo anomali prek 1 në 500.000 fëmijë.

loading...