Klodian Tanushi shpallet ‘Dëshmor Kombi’,16 Maj ditë zie kombëtare

Kliko per me shume info

Trupi i Majorit Klodian Tusha është sjellë ditën e sotme në atdhe.

Me një vendim të këshillit të ministrave, 16 Maj është vendosur ditë zie kombëtare dhe Tusha është shpallur ‘Dëshmor Kombi’.

Kliko per me shume info

Sipas këtij vendimi, flamuri kombëtar në 16 Maj në të gjitha institucionet do të ulëet në gjysmë shtiz

loading...