Basha në Angli: Ja sa Euro kushtojnë karriket e pushtetit në Shqipëri

Kliko per me shume info

Gjatë vizitës së tij në Londër, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, teksa zhvilloi takime të rëndësishme në parlamentin britanik, u shpreh se në Britaninë e Madhe parlamentarët rrinë në këmbë, kurse në Shqipëri karrikia e pushtetarit vlen 15 mijë euro.

“Tek ne, fakultetet japin akoma mësim për kompjuterat me shkumës e me dërrasë të zezë, sepse paratë që duhet të shkojnë për të investuar në auditorë, në laboratorë, në teknologjinë e informacionit dhe në dixhitalizim, i bën rrush e kumbulla qeveria. i bën mermer për zyren e ministrit dhe e blen kolltukun 15 mijë euro.

Kliko per me shume info

A i keni parë se ku ulën deputetët në Britani, apo jo? Shkova dhe i pashë sot! Çdo gjashtë muaj kishin për t’i ndërruar kolltuqet te ne, atje as nuk ka vend të mjaftueshëm që të ulën të gjithë deputetët. Disa rrinë në këmbë.  Ashtu duhet të rrinë deputetët, qeveria duhet të rrijë në këmbë para popullit, jo t’i marrë paratë e popullit e t’i bëjë rrush e kumbulla”, deklaroi Luzim Basha.

loading...