Delegacioni shqiptar seancë dëgjimore në Holandë: Të vetëdijshëm që vizat nuk do të rikthehen…

Kliko per me shume info

Delegacioni shqiptarë është duke zhvilluar në ditën e tyre të dytë një seancë dëgjimore në parlamentin e Holandës.

Ata kanë kërkuar që shqiptarët të mos demoralizohet padrejtësisht për vendimin e Holadës, për të rikthyer vizat me Shqipërinë.

Kliko per me shume info

Ndërkohë që deputetët holandez janë të vetë dijëshëm që rezoluta për vizat është e parealizueshme. Ndër të tjera ata janë shprehur:

Është pozitiv fakti që reformat në Shqipëri bëhen sepse kërkoken nga qytetarët. Ne vlerësojmë vlerësojmë bashkëpunimin midis dy qeverive kundër korrupsionint dhe krimit. Gjithashtu jemi të të vetëdijshëm që Rezoluta për vizat është e parealizueshme.

loading...