Studentët protestojnë tek ministria e Arsimit në Tiranë: Kemi 5 kërkesa

Kliko per me shume info

Studentët kan protestuar para Ministrisë së Arsimit me thirrje të fuqishme me megafon, me rimë:

‘Ju luftoni për karrige

Kliko per me shume info

Për studentët jeni armiqë!

Ju po vidhni vendin tuaj

Asnjë punë për 6 muaj!’

Studentët kanë mbledhur letra shuk me të cilat “godasin’ ministrinë, të zhgënjyer që Pakti për Universitetin i premtuar nga kryeministri Edi Rama dhe qeveria nuk sollën asnjë ndryshim në jetën e tyre.

Gjate fjales se tyre te rinjte paraqiten pese kerkesa per ministrine e Arsimit duke pretentuar se qeveria nuk e zbatoi paktin per universitetin dhe se gjendja ne arsimin e larte nuk ka pasur asnje permiresim./lajmifundit.al

loading...