Bajraktari: Me shtyrjen e zgjedhjeve, Meta i largon problemet konfliktuale, Shqipërisë

Kliko per me shume info

Veprimtari dhe biznesmeni shqiptaro-amerikan, Harry Bajraktari, nga SHBA, ka vlerësuar qendrimin e Presidentit të Shqipërisë, Ilir Meta, për shtyrjen e zgjedhjeve vendore në kushtet e një krize politike. “Me shtyrjen e zgjedhjeve, – nënvizon Bajraktari në Fb, –  Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta largon problemet konfliktuoze që 30 qershori do të mund t’i sjellte Shqipërisë.”

“Presidenti i Shqipërisë, z. Ilir Meta, vëren veprimtari i njohur, –  këto ditë ndërmori një vendim të rëndësishëm, që është kompetencë e tij, për shtyrjen e zgjedhjeve lokale në Shqipëri, që ato të mos mbahen më 30 të këtij muaj derisa të gjendet një rrugë e volitshme e mbajtjes së tyre. Me këtë vendim presidenti Ilir Meta largon problemet konfliktuoze që 30 qershori do të mund t’i sjellte Shqipërisë.

Kliko per me shume info

Partitë politike, pozitë dhe opozitë, duhet ta gjejnë rrugën e një marrëveshje për caktimin e një data tjetër për mbajtjen e zgjedhjeve lokale kur ato konsiderohen se mund të jenë të suksesshme, të lira dhe të demokratike.”

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here