Interneti i Vodafone pëson probleme në të gjithë Evropën

Kliko per me shume info

Kompania Vodafone thotë se po punon për të trajtuar nje “ndërprerjen” te shërbimeve të saj të lëvizshme dhe fikse të linjës së internetit. Lajmie shte raportuar nga “BBC”.

Ajo ka përjetuar një gabim me një lidhje ndërkombëtare që përdoret për të transmetuar të dhëna në mes të shteteve, por tha se po rivendos trafikun për të adresuar çështjen.

Kliko per me shume info

Raportet në faqen e internetit DownDetector tregojnë se abonentët në Britani të Madhe, Irlandë, Greqi, Itali, Portugali dhe Gjermani janë prekur nga nderprerja.

Disa përdorues të afektuar kanë raportuar se çështjet me email dhe aktivitete të tjera të bazuara në internet janë zgjidhur.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here