Surpriza/ Gjyshes i kthehet portofoli i vjedhur 75 vite më parë

Kliko per me shume info

Çdokush që ka humbur portofolin, ka pak shpresa që ta gjejë më, sidomos kur bëhet fjalë për plot 75 vite. Por kjo nuk vlen për një 89-vjeçare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kliko per me shume info

Betty Sissom mori dhuratën e jetës javën e kaluar pasi kuleta e saj që i humbi rreth viteve 1940 u kthye tek ajo. Kuleta e 89-vjeçares u zbulua në një mur të banjës së shkollës së mesme, së bashku me disa kuleta të tjera.


Ajo u gjet gjatë punimeve për kthimin e shkollës së mesme Centralia në një kishë. Pastori Seth Baltzell tha se një hidraulik gjeti kuletën e fshehur në murin e një prej banjave të vajzave.

Pastori vendosi ta bashkonte me pronaren e saj. Ai publikoi foto në Facebook me kartat e identitetit dhe postimi i tij u shpërnda 3.000 herë. Sissom, që u diploma në Centralia High në vitin 1947, u trondit kur portofolin e kuq pas gjithë atyre dekadave. Ajo nuk gjeti para në të, por zbuloi kartën e saj të Sigurimeve Shoqërore, që e kishte kërkuar për 70 vjet.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here