Shkaqet që mund t’iu lënë pa jetë gjatë marrëdhënieve intime

Kliko per me shume info

Çdo vit regjistrohen qindra raste të vdekjes gjatë marrëdhënieve intime.

Shkaqet janë të ndryshme por më të zakonshmet janë këto:

Kliko per me shume info

Sulm në zemër si pasojë e dehidratimit.

Pajisjet apo lojërat e rrezikshme gjatë marrëdhënieve intime.

Mungesa e elasticitetit dhe e pozicioneve me kokëposhtë.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here