Punime në rrjet, zonat që do të jenë pa drita në 8 dhe 9 Gusht në Tiranë

Kliko per me shume info

Punimet për rikonstruksionin e kabinave vazhdojnë në disa zona të kryeqytetit. Sot dhe nesër nuk do të ketë energji elektrike në disa zonë.

8 Gusht

Kliko per me shume info

09:00-15:00 rruga “Sokrat Miho”, zona Fushë Mëzez, rruga e Durrësit, rruga “Milan Shuflaj”, Bulevardi “Gjergj Fishta” pjesërisht, rruga “Sami Frashëri” pjesërisht, pranë Drejtorisë së Policisë Tiranë, rruga “Urani Pano”, bulevardi “Zogu I” pjesërisht pranë “Veve” Center, zona midis rrugës “Ali Demi” dhe rrugës “Anastas Kullurjoti”.

Në orën 09:00 deri 9:30 zona midis rrugës “Siri Kodra” dhe rrugës “Karl Gega”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Gjon Buzuku”.

Gjatë orës 10:00 – 10:30 rruga “Haxhi Hysen Dalliu”, rruga “Petro Marko” , rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Memo Meto”.

Në orën 11:00 -11:30 rruga “Hasan Ceka”, pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “5 Maji” pranë Medresesë.

Ora 12:00- 12:30 rruga “Ferit Xhajko”, rruga e Dibrës pranë Medresesë.

9 Gusht

09:00-15:00 rruga “Vëllezërit Manastirli”, rruga “Muhamet Gjollesha”, pranë Drejtorisë së Tatimeve dhe Sigurimeve Shoqërore, rruga “Tefta Tashko Koco”, zona tek rreth rrotullimi Kodër Kamëz, rruga e Dibrës tek Medreseja, rruga “Petro Marko” rruga “Asim Vokshi”.

Në orën 09:00-13:00 zona Mëzez.

Në orën 13:00-15:00 rruga “Ali Bakiu” dhe rruga “Teodor Keko” pranë rreth rotullimit të ish-Doganës.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here