Një njoftim shumë i rëndësishëm për lejet e qëndrimit

Kliko per me shume info

Greqia duket se ka vendosur te zbatoje afate dhe rregulla te reja ne lidhje me procedurat per leje qendrimi.

Ne Pire sic njofton Tribuna Tv, nuk do te pranohet mbyllja e takimeve me konsullaten deri ne daten 15 shtator.

Kliko per me shume info

Kjo eshte paraqet interes te vecante per numrin e larte te emigranteve shqiptare ne shtetin grek:

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here