Lajm i mirë për emigrantët në Greqi, Capital Controls, drejt heqjes së plotë

Kliko per me shume info

Qeveria greke ka vendosr heqjen e plote të kontrollit mbi qarkullimin e kapitaleve i njohur si Capital Controls.

Ministri i Financave Christos Staikouras u ka dërguar përfaqësuesve të kreditorëve dispozitat e këtin ligji njofton Tv Tribuna.

Nëse kjo nismë miratohet atëherë ekspertët vlerësojnë se ankat do të kenë likuiditet më të garantuar dhe bizeset e familjet mund të marrin kredi me kosto më të ulët.

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here