Dokumentacioni i përgjithshëm për të gjitha llojet e lejeve të qëndrimit

Kliko per me shume info

Mjaft prej qytetareve shkruajnë apo telefonojnë për të pyetur për rinovimin e lejes së qëndrimit.

Zakonisht, kjo ndodh kur ata ndodhen në prag të rinovimit te lejes se qendrimit ne shtetin grek. Tv Tribuna po publikon një informacion të thjeshtuar për gjithë dokumentacionin e nevojshëm dhe procedurën se si veprohet.

Kliko per me shume info

Leja fillestare e qëndrimit

Formulari i aplikimit

4 foto të kohëve të fundit, me ngjyra,

Kopje e vërtetuar e pasaportës, ose dokument udhëtimi i njohur

Tarifa 16 euro për printimin e lejes së qëndrimit biometrike

Taksa elektronike sipas lejes së qëndrimit

Vërtetim për kërkesën në sigurimet shoqërore për mbulim shpenzimet spitalore

Lista nga minuta 3.40 e videos e ne vazhdim:

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here