Leja e qëndrimit, rinovime masive në 2018-2019. Çfarë të duhet dhe sa kushton

Kliko per me shume info

2019-a dhe 2020-a janë dy vitet e rinovimit masiv të lejeve të qëndrimit. Siç ju kemi njoftuar edhe më parë, drejtuesit e shërbimeve me një qëndrim (one stop shop), ankohen për mungesa të mëdha në personel, gjë që shkakton vonesa gjithashtu të mëdha.

Por ata që i rinovojnë gjatë kësaj periudhe lejet, do të kenë dhe një risi tjetër: Do të paguajnë më pak, ose dhe nuk do të paguajnë fare tarifat e zakonshme. Me përjashtim të 16 eurove, që është taksa e prodhimit të lejes biometrike.
VIDEO NGA MINUTA E 2.55:

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here