Lajmi i fundit

Plas në Kadastrën e Vlorës, drejtori e nëndrejtori nuk lirojnë zyrat pas shkarkimit

Shkarkimi i drejtorit dhe nëndrejtorit të Kadastrës së Vlorës ka shkaktuar tensione në ambientit e këtij institucioni. Florian Alimadhi, ish-kreu i Kadastrës dhe ish-nëndrejtori Klodian Troci, kanë refuzuar që të lënë zyrat.

Shkak i shkarkimi të Alimadhit, (në vend të Alimadhit u emëruar juristi Alteo Nazëraj) dhe nëndrejtori Klodian Troci, u bë fakti se ata kishin shmangur zbatimin e disa vendimeve të gjykatës ne lidhje me ceshtjet e pronave ne Vlore.

Drejtoria e Kadastrës Vlorë ka qenë një nga Drejtoritë më problematike ndër vite lidhur me çështjet e pronave në hipotekë.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close