Ekonomia

Banka e Shqipërisë prezanton kartëmonedhat e reja, si do të duken 2000 dhe 5000 lekëshi

Banka e Shqipërisë ka prezantuar prerjet e reja të kartëmonedhave 200, 500, 1000, 2000 dhe 5000 lekë.

Kartëmonedhat do të kenë një prerje të ndryshme, ndërkohë që figurat historike të vendosura në to janë të njejtat.

Sipas Bankës, është forcuar siguria në kartëmonedhat e reja, çka do e bëjë më të vështirë falsifikimin e tyre.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close