Politika

Dorëzon postin e drejtorit në ZRPP, zgjedh të drejtojë Këshillin e Qarkut

Ditën e sotme me prezencën e ministrit Bledi Çuçi dhe deputetit të zonës, Fadil Nasufi janë zgjedhur kryetari dhe nënkryetari i qarkut Berat.

Kryetar i këshillit të qarkut është emëruar Donald Molishti ndërsa në detyrën e nënkryetarit është emëruar Taulant Mustafaraj.

Molishti ka qenë drejtor prane Z.R.P.P, Berat dhe legalizimeve ku më pas e la postin si drejtues i këtij institucioni duke marrë atë të drejtimit të këshilli qarkut.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close