Aktualitet

Ndryshime në qeverinë Rama/ Ja kush ikën dhe arsyeja

TIRANE-Toni Gogu është liruar nga detyra e zv/ ministrit të Drejtësisë nga qeveria, pasi u zgjodh Kryetar i Këshillit Bashkiak të kryeqytetit. Në zgjedhjet lokale të 30 Qershorit, Gogu u zgjodh anëtar këshilli, ndërsa më pas kryetar në mbledhjen e konstituimit.

Vendimi i plotë

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr. 9000, datë 30.1.2003 “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

Vendosi: Toni Gogu, zëvendësministër i Drejtësisë, lirohet nga kjo detyrë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Edi Rama

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close