Saturday, September 21, 2019
Home Tags Anija celepia

Tag: anija celepia

Rrëmbimi i anijes në Durrës, fotot e marinarëve shqiptarë, egjiptiani u...

Personi që shihni në foto është marinari shqiptar Luan Mema. Sipas policisë se Durresit Mema së bashku me një marinar tjetër shqiptar janë marrë...

Egjiptiani rrëmben anijen në Durrës: Dua 70 mijë euro, ose do...

Konfirmohet rrembimi i anijes shqiptare ne Durres. Shtetasi egjiptian qe ndodhej ne bord, ka telefonuar nje punonjes te portit Durres dhe ka thene se...

LAJMET E FUNDIT