Saturday, September 21, 2019
Home Tags Aplikacioni i Yahoo

Tag: Aplikacioni i Yahoo

Yahoo prezanton aplikacionin për video-mesazhe

LiveText është shërbimi më i ri dhe unik i Yahoo, i cili ua mundëson përdoruesve që të shkëmbejnë video-mesazhe me njëri-tjetrin. Shërbimi është thënë...

LAJMET E FUNDIT