Saturday, September 21, 2019
Home Tags Arben imami

Tag: arben imami

Reagimi i fortë: Bagëtia ‘pjell’, zoti Imami, gruaja ‘lind’

Nga Dom Gjergj Meta Mua nuk më interesojnë as listat e as partitë dhe as emrat e përveçëm, pasi për këtë unë e them fjalën...

LAJMET E FUNDIT