Friday, September 20, 2019
Home Tags Armela

Tag: armela

“Punonte natën, jetë plotë trishtim”, shoku rrëfen të pathënat e Armelës...

E lidhur me Damianon brenda shtëpisë së Big Brother, Armela ka një jetë aspak të thjeshtë dhe shumë larg asaj që mund të quhet...

LAJMET E FUNDIT