Saturday, September 21, 2019
Home Tags Armina

Tag: armina

Syzet i reflektojnë “sekretin”, ja me kë është Armina Mevlani në...

Armina Mevlani ndodhet në Kaliforni sëbashku me partnerin e saj, dhe duket se e kanë shijuar shumë koncertin e Guns N ‘Roses. “Ende një ëndërr”...

LAJMET E FUNDIT